Ljuva ljung

Häromdagen fick jag så äntligen tummarna ur arslet och for iväg och köpte lite ljung. Jag älskar ljung, det är så vackert!

Ja det råkade kanske komma med en rosenskära också. Behövde ju en ny blomma till sovrummet eftersom jag råkade ha ihjäl min Hortensia.

Om man tar en selfie hos Västernäs kan det lätt bli att det ser ut som att man har fått horn. Ja jag är lättroad!
Här ser ni förresten min nya teddyjacka som jag bara skulle ha på crossbanan och i trädgården. Alltså den är så skön att jag skulle kunna ha den hela tiden.

Ljuva ljung

Jag köpte tre lila och tre vita. Jag skulle köpt fler märkte jag när jag kom hem. Jag hade kunnat maxa blomsterlådorna på altanen, det hade varit härligt.

Jag hade ju redan köpt ljung till krukorna på framsidan så det är inte som inte jag redan hade ljung sen innan. Jag köpte någon silverväxt också, superfin.

Visst är den underbar!

Så nu är trädgården höstklar. Vi har även täckt över utemöblerna, fast nu kom jag på att vi har glömt att ta hand om kuddarna i soffan. Nåja det kommer ju fler dagar. Usch vad jag tycker det är tråkigt när man tar undan allt från altanen. Måtte det komma massa snö eller iaf minusgrader så det blir lite vackert.

Lite välkomnande när man kommer iaf. Snart är dags att leta upp en vacker gran att ha på framsidan. Det ser jag framemot! Längtar ni tills det är dags med julbelysningen? Jag älskar att gå och titta på hur andra har dekorerat sina hus.

12 kommentarer

 1. Så fint det blev! Jag gillar verkligen ljung jag med. Min kollega har gjort fint med blomsterarrangemang med ljung utanför entrén på jobbet 🙂 Ser verkligen fram emot att förbereda för jul också så småningom.

  • Oh så mysigt! Vi får inte gör något sånt utanför mitt jobb men så jobbar jag ju statligt och då ska skattepengarna inte gå till sådant som inte behövs för verksamheten. SÅ trist även om jag förstår det.
   Jag älskar julen! I år funderar jag skarpt på att börja julpynta tidigare bara för att detta året är ett skitår.

 2. Så fint det blev, jag gillar också ljung, det hör liksom hösten till och man måste ha lite här och var. Sen längtar jag tills juldekorationerna ska upp, de lyser verkligen upp i mörkret, men jag tar aldrig fram innan 1 advent. är traditionsbunden där

  • Tack!
   Jag brukar smyga in lite julkänsla men att julpynta brukar jag göra till den första advent. I år funderar jag dock på att börja tidigare, dels för min sjukdomsbild så jag inte förtar mig och dels för att 2020 är ett skitår.

 3. Jag har alltid ihjäl mina blommor. Har börjat med gröna växter istället, de är lite lättare att sköta. 😊
  Ljung passar bra såhär på hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.