Lusse lelle, lusse lelle elva nätter före jul

Så var det dags igen för dagens recept. Recepten kommer senare och senare på dagen, illa. Jag tänkte skriva att jag ska bättra mig men tja med tanke på hur vardagen ser ut nu så njä ni får nog allt stå ut med att dom kommer så sent.

Idag blir det, givetvis, recept på lussekatter. Recept och bild är lånade av attvaranagonsfru.se

2 kommentarer

  1. Mmmm lussekatter, vi har inte bakat några här hemma ännu men mannen och en av hans vänner har som tradition att alltid fixa det där någon vecka innan jul. Så jag tror nog att det snart vankas storbak även här.

    Kram

    • Lussekatter är inget som jag är uppväxt med så jag har inte fått någon rutin på lussebaket ännu nu har jag iaf ett bra recept.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.