Mammas påg

Min mor har alltid möblerat om mycket, ofta och på udda tider. Det är en egenskap hon har skickat vidare till mig men min svärmor har banne mig skickat vidare det betydligt mer till sin son. Idag skulle vi flytta en byrå i sovrummet, det var allt. En byrå.Ser det här ut som att man bara ska flytta EN byrå? Affe hjälper ju gärna till på sitt lilla vis…

Men det blev ju rysligt bra. Eller det kommer bli rysligt bra.

Där huvudgaveln är nu, stod tidigare byrån. Till höger om sängen har vi ställt sängbordet som egentligen ska stå bakom huvudgaveln. På sängbordet, det kan jag ju inte kalla det för längre, står telefonen och väckarklockan osv. Tanken är att jag ska ha en vas med rosor i och massa ljusstakar. Det får dock bli en bukett med fejkrosor för tja jag vill alltid ha “fräscha” blommor i sovrummet. Undras var man kan hitta det?!

Favoritfotot på Vicce ska upp på väggen och få sällskap av ett favoritfoto på Affe.

Här hade jag tänkt ännu fler blommor och annat myspys. Kanske ett zinkhus.

Orkidéerna fick flytta upp till sovrummet. Se en blommar! (flera orkidéer har knoppar, är det meningen att dom ska blomma nu?)

Jag tror vårt sovrum kan bli riktigt mysigt. Ett eller två fårskinn på golvet, några visdomsord ovanför huvudgaveln på sängen, foto på väggen ovanför “sängbordet” och massa underbara doftljus.

Eftersom orkidéerna fick flytta upp blev det lite tomt här nere men… Tänk er om två veckor när jag har fyllt fönstret med julblommor, amaryllis och hyacinter. *längtar*

Vi planerade köket igår. Vi ska slita ut allt och sätta in nytt. Det kommer bli så fint, så fint. Men fram tills dess får jag fokusera bort från köksskåpen.

Hela köket luktar ljuvligt (det lilla jag kan känna) för jag har återigen gått över köket med underbara Maison Belle köksstäd. Tack Emma!

 

8 kommentarer

  • Tack! Jag har tusen idéer och tankar. Tusen saker jag vill handla meeeen pengarna får väl räcka till lite mat också. Nu kom det där med tålamodet igen… *suck*
   Jag älskar förändra, förbättra, förnya. Om jag har ett öga för sånt vet jag inte men kul är det iaf. 🙂
   Kram

    • Men Nicke då! Inte visste jag att han var så tråkig av sig. 🙁 Min sambo kanske kan smitta av sig lite till Nicke. För min sambo får som sagt de knasigaste (bästa kanske?) idéerna på de konstigaste tidpunkterna/tillfällena. Idag möblerade vi om två timmar innan mina föräldrar skulle komma på lite farsdags-fika.

 1. Knasiga ideer och tidpunkter 😛 Här kom vi med ideen att vi skulle ändra om klockan två på natten. Eftersom jag skulle till skolan började vi inte då men hade säkert gjort det annars. Fast det är nog tur att jag skulle till skolan för det tog nästan hela dagen att ändra om men bra blev det 🙂

 2. Säger som Frida, har en man som sätter sig emot ommöblering! Det ska stå där det alltid har stått. Men får jag en idé så funderar jag, sen gör jag det själv och oftast så tycker han att det blir ok, ibland även att det har blivit bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.