Med blåst i håret

Idag vaknade jag upp med en längtan efter hösten. Jag tror det är blåsten som väcker min längtan. Jag vet att det är korkat att längta efter hösten för den lär ju komma rejält om någon vecka med regn och rusk. Jag kommer vara gruvligt trött på det i november om inte vintern kommer med besked. Men just nu längtar jag efter koftor, sjalar och mössor. Men allra allra mest längtar jag efter mina stövlar.  

    
 Jo jag vet att jag för ett halvår sen längtade mig gul efter våren och sommaren men det är ju det som är det fina med att ha fyra årstider, året förändras och alla årstider har något gott med sig.  

    
 Jag tror jag längtar hem. 

1 kommentar

  1. Åh, precis så som jag känner! Jag är trött nu på all hetta och att ständigt vara svettig. Nu vill jag ha höst och kyla och varma filtar och tända ljus. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.