Med våren kommer problem

Jag älskar våren och varje år så är det lika härligt när man börjar ana de första vårtecknen. Men så vaknar man morgonen efter man har varit ute i den ljuvliga vårluften med massa *atjo* kli i näsan och ögonen rinner, lika förvånande varje år. Dags att hämta ut lite allergimedicin eller hämta ut och hämta ut jag envisas ju med att inte ta receptbelagd medicin så jag ska klara mig på den mildaste allergitabletten och ögondropparna.

Som småbarnsförälder har jag nu kommit på ett problem till med den underbara våren. Det blir ljust på morgonen , tidigt på morgonen. I barnens sovrum finns bara en takfönster så vi har inte brytt oss så mkt om någon gardin där men nu vet jag, alltför väl, att vi måste ha en mörkläggningsgardin där. Tänk vad otrevligt det kan bli till sommaren annars, Affe & Vicce vaknar när solen går upp. Tempting but no!

Men inte ska jag klaga på ljuvliga våren inte, det är ju då som man vaknar till liv!

Ja jag har redan hunnit leka lite i Photoshop idag, en av fördelarna med att ha barn som vaknar när solen går upp. Inte riktigt så jag ville göra men man måste börja någonstans för att komma någon vart.

3 kommentarer

  1. Kli i ögonen är ett säkert vårtecken 😉 Själv måste jag ha på recept, annars svämmar ögonen över efter en minut utomhus.

    Men ändå, heja våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.