Mer glitter i sjukstugan

20111109-192345.jpg

Lycka är när kärleken och äldsta sonen kommer hem med kanelgifflar och Marabou choklad för att man är sjuk.
Lycka är att ha världens bästa föräldrar.
Lycka är att ha underbara människor i sin närhet.

Lycka är!

12 kommentarer

 1. Lycka är: att veta att det “bara” är en långdragen förkylning som man kommer att bli frisk från förr eller senare och ingen livslång sjukdom!

  Men jag förstår dig, för det är jobbigt att vara förkyld. Kramar till dig i massor! 🙂

  • Ja jag vet jag inte borde klaga men det är jobbigt att vara så här sjuk för jag får ju aldrig vila. Det är samma krav på mig nu som frisk. Man kan sjukanmäla sig från sitt jobb men att sjukanmäla sig från föräldraledigheten är inte fullt lika lätt rent praktiskt.

   Kram

 2. Catie kan ta med sig ungarna hit i morgon! Jag hade gärna haft dom i helgen om det inte hade varit för att vi måste fortsätta laga bilen, måste fixa tvåorna som jag fick av bilprovningen. 🙁 Kram

 3. Man kan faktiskt sjukskriva sig som föräldraledig! Blir kanske inte så mycket pengar förstås, men ibland har man inget val! Jag fick utnyttja det ett par gånger. En gång fick till och med mamma ta tillfällig föräldrapenning (hon skulle jobbat) då både Niklas och jag åkte på magsjuka när barnen var riktigt små och behövde mycket omvårdnad..

  • Ja det vet jag och det har jag gjort förr också men det ska liksom funka för sambon att vara hemma också. Tycker det är kanon att man faktisk kan sjukskriva sig under sin föräldraledighet.

 4. Fast det är ju inte bara din sambo som kan utnyttja det! du kan ge dagarna till i stort sett vem som helst, som du känner att dina barn känner sig trygg med förstås! Men det har du säkert koll på! 😀

  • Sant men det sitter ganska långt inne för mig att be om den hjälpen. Jag vet inte varför men jag känner mig lat/bekväm/egoistisk när jag ber någon ta hand om mina barn för att jag ska ligga hemma på soffan. 🙁

  • Jag kurerar mig allt vad jag kan. Ska nog trycka i mig en piggelin för det är medicin det. 🙂
   Jag ska försöka spola ner det dåliga samvetet. Attans vad svårt det ska vara, det är ju inte som att det är kul att gå runt med dåligt samvete så egentligen borde man ju kunna kasta det av sig utan problem.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.