Migrän, igen

Jaha så vaknade jag utan huvudvärk och med energi. WooHoo! Sen gick förmiddagen och Alfred vände ute och in på magen. Sen kom huvudvärken smygande vilket inte är ovanligt vid migrän för jag brukar ha lite dagenefter-huvudvärk men den kom med full styrka ju längre dagen gick. Men idag kände jag att jag kan bara inte låta migränen styra livet, kan Angela fixa det och hon har sju resor värre migrän än vad jag har så kan minsann jag också! Så eftersom Alfred behövde friskluft, Sid behövde få komma ut på sin promenad och Vincent behövde slita sig från iPaden så drog jag ut oss i skogen. Det var riktigt skönt att inte behöva vinterjackan även om jag hade fleecejacka och softshelljacka under regnjackan. haha
DSCN1632 DSCN1635 DSCN1639

Jag hade svårt för att känna vårkänsla idag för det var mer höstkänsla i skogen, skogen som har blivit skövlad. Ja jag vet att det behövs emellanåt men det är iaf trist att se skogen när många träd är fällda.
DSCN1633 DSCN1644 DSCN1637

Jag har tänkt en hel del idag, vad ska jag göra? Ska jag satsa på eget företag? Köper folk tjänsten att fixa deklarationen eller är det bara företagare? Hur skulle jag få ut mitt namn och kunnande? Jag kan ju faktiskt både den danska och den svenska deklarationen så egentligen är jag ju galet bra för alla de som jobbar i båda länderna, bor i ett land och jobbar i det andra osv. Hur mycket hade du varit beredd på att betala för att få någon som deklarerar åt dig?
Är det det jag vill? Vill jag vara egen företagare eller vill jag ha en anställning? Måste jag välja? Ja många frågor har det varit idag. Jag kikade som vanligt på Platsbanken och hittade ett jobb som jag sökte för jag kom fram till att det ena utesluter inte det andra. Jag har också kommit på att jag tror inte pendlingen var det som egentligen störde mig mest och som gjorde mig sjuk utan det var det faktum att jag jobbade med att kontrollera människor istället för att hjälpa människor, det var väl därför jag mådde så otroligt mycket bättre på Öresunddirekt eftersom jag verkligen kände att jag hjälpte människor där.
Jag måste börja jobba snart och jobba med människor! Så hade ni låtit mig sköta era deklarationer?
DSCN1641 DSCN1643

Överallt i skogen låt vita tussar med päls, jag är ju inte dummare än att jag fattar att det är ett djur som tappar vinterpälsen men vilket djur? Jag funderade på om det kunde vara kaniner/harar men samtidigt så ligger det tussar i buskar, för högt upp för att det ska vara kanin/hare. Älg har jag inte sett i denna skogen och inte brukar de vara vita. Rådjur finns det ju gott om så det kanske skulle kunna vara rådjur som tappar vinterpälsen. Vad tror ni? Sid tycker iaf att det är rysligt intressant med alla dessa tussar, jag tycker inte det är lika intressant att han tycker det är intressant. Tänk om där finns fästingar eller andra räliga små kryp, nä huvva han får inte komma nära dom.

Nu ska jag jobba lite i Illustrator för jag måste göra något med all frustration och rastlöshet jag har, migrän eller ej.

2 kommentarer

  1. Bra där! Man ger inte upp förrän man spyr konstant och/eller absolut inte under några omständigheter kan röra sig. Du börjar lära dig ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.