Migrän

Så har jag haft en dag då jag tänkte jag skulle varit effektiv medan Vincent vilade bort sin förhöjda temp. Så blev det dock inte, jag har legat däckad i migrän hela dagen och inte är den bort helt ännu. Jag har försökt att inte sova för det blir inte migränen bättre av men nr jag till slut fick ge upp och ta en tablett så somnade jag givetvis. Migrän är ett skit att ha och det är ju olika för alla människor. För mig blir inte migränen värre av att titta på TV men däremot så kan jag inte äta eller prata för varje gång som käkarna rör sig så känns det som att huvudet ska sprängas. Jag gick ut en liten runda med Sid men det var så kallt ute idag att det inte alls funkade. Jag avskyr sådan här dagar!
DSC_8999 DSC_9002

Så här såg det ut för ett år sedan. Idag har det dock varit frost mest hela dagen. Jag hoppas på sol och varmare imorgon, ja och ingen migrän givetvis.

 

4 kommentarer

  • Tack!
   Just nu sitter det i örongångarna också. Hatar det.
   Borde inte klaga men jag har svårt för att vara positiv när jag har migrän.

  • Ja det är verkligen ett aber.
   Tack, idag känns det bättre. Vaknade helt utan huvudvärk men känner att jag är påväg att få tillbaka spänningarna (brukar börja så för mig) så idag ska jag testa smörja in mig med Heat lotion för att se om den kanske kan hjälpa hejda mina anfall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.