Mina två plagg

Jag har våg-förbud vilket gör att jag har inte en susning om jag har gått ner något i vikt under de här 7 dagarna på C9:an, inte heller vågar jag mäta mig för då är jag rädd att de yttre resultaten blir viktigare. Men jag har ett annat sätt, jag har mina två plagg som jag alltid kan utlösa min storlek efter. Ett par svarta byxor och en grå kavaj. På båda mina två plagg så märker jag direkt när jag har gått upp eller gått ner i vikt eller på annat sätt förändrat min kroppsform. Idag har jag mina två plagg på mig och därför vet jag nu att något har förändrats på min kropp. Idag går kavajen att knäppa helt (så skönt under jackan) och byxorna sitter lite bättre. Det bästa med mina två plagg är att jag vet exakt hur de ska sitta för att jag ska vara nära mitt första mål, byxorna ska gå att ta på/av utan att knäppas upp och kavajen ska gå att dra runt mig så den överlappar 1-1,5 dm. Jag tycker det är sjukt bra att ha såna här sätt att mäta mig på för vågen sätter sig på huvudet och måttbadet med, dessutom så blir jag deprimerad när jag ser siffrorna. Mina två plagg är ju dessutom mina favoritplagg så de blir jag aldrig deprimerade över. WinWin liksom.

20120226-193433.jpg
Här ser ni kavajen (bilden är 4 år gammal och här sitter den inte så himla bra) som jag älskar!
Byxorna vet jag inte ens om jag har någon bild på men de är helt vanliga svarta kostymbyxor med lite sväng i. Störtsköna!

Jag tycker det är häftigt att jag har lärt känna min kropp så väl! Jag tycker det är så skönt att jag kan se förbi vikten och omfånget i siffror och titta på annat istället. Som att jag även imorse kunde springa ner för trappan, ja upp också för den delen.

Jag gillar förändringar!

5 kommentarer

 1. Härligt med förändringar när de är åt rätt håll! Hejja dig! Snygg kavaj dessutom, förstår sannerligen att den är en favorit!!

  Kram Aggie

  • Jag försöker tänka som så att förändringar är bra för jag kan alltid lära mig ngt av dom. Inte sagt att de är lätta eller sorgfria men jag kan lära mig ngt av dom och de är oundvikliga.
   Tack! Kavajen är ett snyggare alternativ till en hoodie men är lika skön.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.