När det lackar

Alltså har ni förstått hur nära vi är julen nu? Det är alltså 1:a advent om en vecka! Jag längtar längtar längtar! Jag måste fuska lite och börja redan nu! Så här går vi i julens tecken och äter risgrynsgröt en gång i veckan. Härom kvällen så bjöd jag Kärleken på en riktigt julkänsla.

DSC_9696

DSC_9705

 

Så enkelt och så gott! Varm O’boy med polkagrisstång och lite skumma tomtar till det.

Ikväll blir det nog ännu mer julande. Ja och nu kommer det vara mycket jul här på bloggen känner jag. Hoppas att ni inte försvinner eller blir uttråkade.

4 kommentarer

  1. Haha, riktigt julpepp märker jag. Men visst är det härligt. Och jag tror vi behöver det, julpeppa. Det är ju så fruktansvärt mörkt nu precis innan pyntet kommer fram, och man skulle inte stå ut om det inte blev lite juleljus i några månader 🙂

    Hur gott med varm choklad alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.