När Kärleken kläcker idéer

Alltså jag har världens bästa man så är det bara. Vi möblerade om här hemma, ja ni vet då när jag skulle hittat hemmet under allt som låg överallt, så farmor & farfars gamla bord hamnade i vardagsrummet och bordet från IKEA hamnade i köket. Jag gillar inte det riktigt för bordet är för stort i köket. Jag beklagade mig nog lite väl mycket och tittade på olika matbord på nätet, visade Kärleken borden som jag gillade.

IMG_6247.JPG

IMG_6246.PNG
Då säger mannen min att ett sånt där med X-ben ett sånt kan han bygga till mig. Fatta vilken lycka!!! Tänk att ha ett bord som bara det finns ett av. Ett bord som min man lägger ner omsorg och tid i. Häftigt!
Och till ett bord måste man ju ha stolar förstås och jag har hittat drömstolarna.

IMG_6248.JPG Fast tyvärr så kostar stolarna mer än vad jag tycker att stolar ska kosta. Ja visst kan jag lägga undan till en stol kanske tom till två stolar varje månad men jag tycker det är för mycket pengar. Om jag köper dyra stolar så måste jag vara säker på att jag inte vill byta ut de om säg tre år, det vet jag inte så nej några dyra stolar blir det inte även om dom är riktigt snygga.

Hur tänker ni om inredning? Vad lägger ni pengar på och vad sätter ni maxtak på?

2 kommentarer

  1. Å, va härligt med händig karl!
    Vad gäller inredning så vill jag egentligen att ingenting ska kosta för mycket. Tänker mig att man kan göra mycket förändring med små medel. Men så är inte mitt hem med i inredningstidningarna (än) heller! 😉
    Kramar

  2. Hahaha, inredning är vårt absolut sämta område. Noll intresse = väldigt lite pengar läggs på det :). Dessutom så himla stort slitage på allting nu när barnen är små att vi drar lite på att köpa dyrare saker som ny soffa och matta till matsalen. På lördag kommer hantverkare hit och går igenom offert för renovering. Men med tanke på att vi precis bokat två extra skidresor så får vi väl se hur det blir. Som sagt, inredning inte högst på priolistan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.