När man även är Christmasbyemschen

När man även är Christmasbyemschen på Instagram så kan det hända som så att man jular lite väl tidigt.
Jag vet att jag är tokig i julen, jag knarkar julen, men att börja jula på riktigt redan innan november är inte riktigt vad jag brukar göra. Ifjor startade jag upp mitt julkonto Christmasbyemschen på Instagram för att kunna jula loss tidigt utan att någon skulle bli helt galen. Jag startade upp det i september och det är i full gång. Det gör att julmust, pepparkakor, skumtomtar och jultidningar köps mest hela tiden. Jag måste ju kunna fotografera till Christmasbyemschen!
När man även är Christamsbyemschen

Zoegas julkaffe skulle fotograferas och det är inget kul att bara fotografera en kopp kaffe. Kreativitet när det är som roligast! Vad jag tyckte om kaffet kommer på Instagram, så klart.
När man även är Christamsbyemschen

Årets Juleskum måste ju också utvärderas, även den på Instagram givetvis. Tror det var clementin som var förra årets smak och den var verkligen ingen höjdare.

När man även är Christamsbyemschen

Problemet är all rekvisita… Ja det är ju inget krav att pepparkakor och skumtomtar ska ätas upp men jag gillar inte att slänga mat. haha

Jag skulle förstås kunnat fotat med iPhonen, det gör jag oftast till Instagram men ibland är det kul att lägga lite mer tid och energi på det. Jag försöker få bilderna till att inte vara likadant redigerade för det känns som det ger lite mer liv till flödet. Jag behöver öva på att fotografera produkter så det blir som en läxa att fotografera julsaker.
Förresten vilken julnyhet vill du att jag testar och lyfter fram?
Vill ni ens se jul här på bloggen redan? Det är ju visserligen november nu så det är ju bara 25 dagar kvar till första advent så det är ju inte enormt tidigt.

Om du tycker om julen så kan jag varmt rekommendera mitt julkonto Christmasbyemschen på Instagram. Skulle ni nu se en Christmasbyemschen som kommenterar hos er så är det alltså bara jag som är lite förvirrad vilket lätt händer när man även är Christmasbyemschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.