Tissue Mask Moisture Bomb

Tissue Mask Moisture Bomb är en ansiktsmask som jag har fått av Buzzador för att utvärdera.
Tissue Mask Moisture Bomb

Det information jag hade fått var att det är en ansiktsmask som är som en näsduk som man lägger över ansiktet och sen stannar den där. Suveränt tänkte jag och planerade mina 15 minuter väl, jag skulle läsa jultidning och dricka te.
Tissue Mask Moisture Bomb

Jag tvättade ansiktet och synade mitt ansikte för att se hur det såg ut innan ansiktsmasken.
Sen efter lite kladd och lite meck så var det HalloweenTissue Mask Moisture Bomb

Ja men ni ser! Jag ser ju ut som hämtad ur en skräckfilm typ han med motorsågen i Motorsågsmassakern. hahaha
Att läsa tidningen var helt att glömma, visst stannade ansiktsmasken på ansiktet men det var verkligen en kletig näsduk som låg över ansiktet. Jag blev lite besviken när jag insåg att jag inte kunde läsa tidningen eller surfa på mobilen eller ens dricka mitt te men jag måste säga att det var nog de bästa 15 minuterna på den dagen, ja om inte veckan! I 15 minuter fick jag sitta stilla och bara vara, det är inget som jag tillåter mig själv särskilt ofta för jag har alltid något att pilla på eller något att läsa. Snacka om mindfulnessövning! Jag tänker att nästa gång jag gör det (snart dags igen för jag fick tre ansiktsmasker att testa) så ska jag göra det i badkaret. Fatta vad skönt att krypa ner i skållhett vatten och bara ligga där i 15 minuter med lite avslappnande musik. Det kommer nog vara riktigt skönt.
Tissue Mask Moisture Bomb

15 minuter gick oväntat snabbt och när det var dags att ta av den så var det galet skönt. Hela ansiktet var täckt av en kletig yta. Man kunde välja att smörja in ansiktet med det eller torka av det överflödiga med en pad. Jag valde det sista och det var nog tur för det tog lite tid för huden att ta hand om det. Det kändes skönt i ansiktet efteråt och det har känts som att huden var lite piggare. Jag vill inte göra någon större utvärdering förrän jag har testat alla tre maskerna så för nu får ni nöja er med att det var okej.

Vilken ansiktsmask använder du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.