När Skånetrafiken sviker

Jag skyndade mig till stationen för att komma hem till Sid och en runda i skogen. Det tyckte tydligen Skånetrafiken var en dum idé för här är tågen försenade och folk springer runt som myror under ett förstoringsglas. Själv köper jag mig en kaffe, ställer mig åt sidan och bara tittar. Efter många år som pendlare har jag lärt mig att inte bli irriterad och att ta första bästa tåg hemåt, bara strunta i om det kommer ett snabbare tåg om några minuter. Däremot lider jag med alla de som har ett flyg att passa eller ett tågbyte. Tänk så hemskt att missa flyget på en semesterresa för Skånetrafiken inte håller vad de lovar. Ja nu är det ju kanske inte bara Skånetrafiken som ska ha sig en skrapa för det är nog längre upp i landet som det behövs lite ögonöppnare. Jag är så glad att jag inte följde min barndomsdröm och blev statsminister, finns inga pengar i världen som är värt allt skit politikerna får ta. Nä jag är hellre en vanlig knegare som är lite trött på jobbet ibland och kan säga det utan att det hamnar i tidningarna nästa dag. Att vara berömd har inte någon direkt lockelse på mig men att slippa vara pendlare har. Nu lilla lila tåg, ta mig hem.  

    
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.