När sonen blir hjulburen

När sonen blir hjulburen är det bäst att ladda upp med spring i benen och stålhätta.
När sonen blir hjulburen
När sonen blir hjulburen
I början var det läskigt och benen åkte isär som på Bambi när han kliver ut på isen.
När sonen blir hjulburen
Med pappas hjälp blev han lite modigare och han tjöt i höga skyn – jag kan, mamma! Sen bromsade han för glatta livet för bromsen var det första han lärde sig. Det tycker jag är en väldigt klok sak att lära sig först för att stanna är väldigt viktigt.
När sonen blir hjulburen
När sonen blir hjulburen
Det gick riktigt bra där ett tag men sen kom osäkerheten tillbaka så då var det dags att ta paus tills imorgon. Go’e lille unge, vad jag är glad att du vågar testa!

Jag tycker att vi alla borde anamma Pippis tankesätt – Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert! Det är så härligt med barn som kastar sig in i nya saker och vågar testa. Barn som vågar övervinna sin rädsla och vågar misslyckas. Det är otroligt härligt! Det är också otroligt viktigt för utan det så kommer vi inte vidare, så det är mitt nya löfte till mig själv. Jag ska våga testa mer och jag ska börja med att lära mig åka rollor*!

*Rollor är skånska för rollerblades alltså inlines som ni andra icke-skåningar säger 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.