Njutningsfull dag

Men vilken dag det har varit! Jag känner i hela kroppen och knoppen hur mycket bättre jag mår. Solen, denna underbara sol!

Eftersom kärleken var hos sitt faderskap och grävde så passade jag och Affe på att ta en promenad ut där. Vicce missar ju aldrig en chans att vara hos farfar och bonusfarmor så han följde med redan på morgonen.
Jag bestämde det direkt på morgon när jag såg vilket ljuvligt väder det var, kameran skulle med på promenaden! Jag visste också exakt vilken väg jag ville gå. Över Säbytorp. Säbytorp är ridskolan här i Höör (Ringsjöortens ryttarförening) och där har jag spenderat många timmar under min uppväxt. Affe, den lille tokungen, blir ju helt eld och lågor när man pratar om hästar så att få med honom på noterna var ju inte direkt svårt. Men när vi väl kom till Säbytorp trodde jag att han skulle tappa huvudet så mycket som han snurrade på det. Vart han än vände sig så var där ju hästar. Lille gullungen.

Den här dagen behövde jag!

På vägen ut till svärfar passerade vi ett träd med äpplen hängandes kvar.

Fåglarna höll hov

Så kom vi tillslut fram till Säbytorp. Alfreds lycka var total

Jag fundera på om dessa två är syskon, dom bråkade konstant. Haha

Det är bara så att gräset är grönare på andra sidan.

Man kan tycka vad man vill om hästar men nog är det ett ståtligt djur

Jag saknar att bo på landet

Det var inte bara solen som gjorde att man fick vårkänslor. Videkissar!

En alldeles härlig dag och jag fick äntligen både njuta av solen och fotograferat. Härligt!

5 kommentarer

  1. Ja idag har man kunnat lapa sol! Sååå skönt den värmde mot mig på gamla altanen <3 Att känna värmen stråla genom kläderna in på huden. Att känna den smeka kinden och värmen sitter kvar en lång stund efter. Underbart!
    Här står de flesta träd och buskar i knopp. Ack va de kommer få lida om det börjar komma lappmögel nu 🙁
    Idag har varit en underbar dag!

  2. Ni har haft tur med vädret! Visserligen har vi också haft det soligt och fint, men med iskalla vindar har blåst rejält här så det var inte alls mysigt att vara ute. Vi fick dock en liten promenad nere vid sjön i Lomma (ja, jag vet, vi valde det värsta stället att ta en promenad på).

  3. håller med Gerda, visst var det soligt men vinden var kall och relativt kraftig. tempen ca -2 grader, så älgpasset krävde faktiskt vantar och uppfälld krage. Även om det inte blev jag som fick älgen inom skotthåll så såg jag den. (passgrannen fick istället fälla sin första älg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.