Nu har lillebror landat

Idag fick jag hem lillebror Nikon, Coolpix P340 närmre bestämt. Jag är på inget sätt missnöjd med min systemkamera mer än att den är för stor och tung på mina sämsta dagar. Nu har jag alltså en ny kompis att lära känna. Det är ett litet annat sätt att fotografera så faktiskt blir fotograferingen lite roligare igen. Kameran har wi-fi så dessa fotona är helt oredigerade, överförda från kameran till mobilen. Me like! 

                       Nja nu ljög jag allt lite för följande foto är allt redigerade i telefonen.  

     

Jag fick även hem min nya kameraväska, den är inte moderiktig, den är inte särskilt häftig eller ens särskilt snygg men oj så smart den är! En ryggsäck med fack både här och där vilket gör den perfekt för utflykter där både kamera och fika är önskvärt. Jag är redan så nöjd med den! 

 

En bra själviskamera är det nog också. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.