Nyfixad och blingad

Nu är jag nyfixad och blingad så jag klarar mig någon vecka. 

Malin har alldeles för många snygga färger, på tok för många! Massa glitter har hon också!

Det här gott folk är vad som finns kvar när man filat bort gammalt material. Lätt det snyggaste dammet jag någonsin sett! Det var inte så mycket glitter denna gången men i somras när jag var hos Malin visade hon hur dammet kan se ut när nästan alla kunder har glitter, tänker glittrande snö typ så fast med en hint av färg. Tänk om dammet här hemma kunde se ut så! 

Malin får göra som hon vill med mina naglar, nästan iaf. Idag hade hon en tanke som hon ville testa, det brukar innebära att hon testar och ändrar och gör nåt annat. Haha Jag älskar att vara Malins försökskanin!

Så här blev iaf mina naglar och jag är som vanligt skitnöjd. Vill ni se bättre bilder så får ni hålla utkik på Malins IG @beautylicious.nails för hon har något bättre ljus på salongen än vad jag har kvällstid i mitt kök. Haha Jag fick som jag ville, blingbling och glitter. Malin har verkligen format mig efter henne. Haha Fast mitt motto har alltid varit, är det fake kan det lika gärna synas att det är fake! Jag skulle aldrig kunna ha bara franska, nude eller enfärgade det är för mesigt för mig och om jag nu unnar mig att bygga naglar så ska det banne mig synas att Malin jobbat med mina naglar! Malin finns på Basic Beauty i Lund och ni kan boka en tid här om ni vill gå till världens bästa MallanBrallan. Jag vet att jag är partisk men min svägerska är verkligen grymt duktig! 

Efter att jag var nyfixad och blingad så var ett besök på EH ett måste. Var ju bara tvungen att testa en jullatte, Tomtelatte utan skägg har jag ju druckit i många år men i år kom det två nya smaker. Idag testade jag Sticky Toffee Nut Latte, söt som tja förväntat men ändå god. Nästa gång jag är på EH ska jag testa Gingerbread Cookie Latte som enligt Sofia inte är för söt. 

Men alltså mina naglar, så nöjd! Tycker det är så kul med rosetten som sticker ut och pockar på uppmärksamhet.  Älskar verkligen att vara nyfixad och blingad!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.