På resande fot

   
 Vi är på resande fot, jag och Vincent. Det är en mycket spännande helg för Vincent, börja simskola och åka tåg. Jag tror han känner sig stor min lille påg. Han väljer sina kläder själv och lyssnar bara halvt på mina råd, där av dunväst när det är 14° klockan 7 på morgonen. Jag minns själv hur det var när jag började simskolan i Tjörnarp, vi fick åka buss dit och det var väldigt spännande. Jag gick på simskola i utebassäng och det var bara skoj för oss barn för det är ju mysigt att bada när det regnar fast jag är väldigt tacksam för att inte Vincent ska gå i utebassäng. Brrr

Efter simskolan blir det tåg till Kristianstad och där hoppas jag att resterande del av familjen möter upp, jag behöver en fika på EH. 

1 kommentar

  1. dina systrar gick på simskola i Vaxsjön, den sommaren var inte varm, ungefär 12 grader i luften. Jag kommer inte ihåg om dom lärde sig simma den sommaren men dom borde fått tapperhetsmedalj för att dom överhuvud taget gick i vattnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.