Påsklov

DSC_0786_PES_20160328 DSC_0791_PES_20160328

Det är tack och lov påsklov, tack och lov för en lugn morgon för jag har slumrat halvsittandes hela natten pga. en envis hosta som inte vill ge med sig. Hostan kom för några dagar sedan men då hade jag den bara på morgonen så då var det inte så farligt men så har den grott till sig under påsken och nu är den alltså här med besked. Som tur är så har pojkarna påsklov denna veckan så jag kan fortsätta mitt hostande sittandes uppallad i soffan och sippa te mest hela morgonen. Sen ska jag till min fina Ina (fin hemsida har hon också, Kärleken min som gjort den!) och där kan jag fortsätta sippa te. Har jag tur så kan jag kanske sitta invirad i en filt på altanen och sippa te tills Kärleken kommer hem. Pojkarna har ju som sagt påsklov och ser framemot att få vara hem och leka tills lekarna är helt uttömda. Men nu är teet slut så nu är det dags för påfyllning!
Har ni påsklov denna veckan också eller hade påsklov förra veckan?

PS. denna veckan är det beräknat att jag ska bli gammelmoster! 🙂 Jag hoppas verkligen att han kommer för jag längtar efter bebisgos. Fast ja fortsätter jag hosta så kan jag ju inte träffa honom. Möghosta!

6 kommentarer

    • Ja bebsigos (oavsett vilken art, nästan) är bäst! Liten bebis bestämde sig för att komma igår så nu blir det snart bebisgos.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.