Påsktanten har påskat

Alltså det är så korkat men när jag har en dålig dag så är jag antingen helt utslagen eller så måste jag sysselsätta mig för att inte fokusera på värken. Idag blev det det senare. Okej jag kanske överdrev det lite grann men bilen är väldigt fin iaf. En svart bil med svarta fälgar måste vara nytvättad för att vara riktigt snygg! Gangsterbilen is back on track!

Jag fick också städat lite men allra först idag så bara njöt jag. Drack kaffe i solen i trädgården. Alltså förstå, jag har inte haft strumpor på mig på hela dagen! När jag tvättade bilen hade jag inte ens någon långärmad tröja utan bara t-shirt. För vi har haft 15 plusgrader idag och ingen blåst. Alltså det har varit så ljuvligt! Jag mår alltid bättre när solen skiner!

Fick sådan lust i fredags att påskpynt lite. De där rosa fjädrarna köpte jag förra året men jag använde aldrig dom och de gröna hittade jag i Eslövs Sybehörsaffär när jag handla sytråd. De är så söta och inte såna där vanliga fjädrar som fanns när jag var liten. Sen gillar jag även att det är milda färger och inte så där extremt intensiva.

Jag är inte alls lika glad i att pynta till påsk som jag är för att pynt till jul men lite pynt har jag. Jag känner att jag i år kanske t.o.m. skulle kunna tänka mig att köpa några påskliljor att duka med på påskafton. Får nog höra med Lina om hon har några såna där lite icke-traditionella. Rundade och pastelliga, ja då skulle jag kanske kunna börja tycka om påskliljor.

Nu ska jag bara leta upp mitt favoritpåskgodis, ni vet såna där chokladägg med något segt inuti. Ja alltså det är inget fingodis utan det är såna som finns i lösvikt i alla matbutiker så här års. Nomnomnom
Köper alltid jättemånga och har de endast i mitt vackra ägg från Indiskan. Traditioner som är värda att hålla kvar vid.

Hur firar ni påsk? Går ni all-in?

16 kommentarer

 1. Brukar inte vara hemma under påsklovet, ofta är vi bortresta och brukar därför inte pynta så mycket. I år när vi kommer att vara hemma saknar jag däremot lite fint pynt och är sugen på att shoppa. Fast jag vill gärna ha lite stilrent pynt, ha ha!

  Hoppas värken avtar imorgon!

  • Vi brukar vara i husvagnen så jag har inte så mycket pynt, i princip det jag har visat. Haha
   Blomsteraffärer brukar vara bra på fint pynt.
   Tack, vi får väl se hur det blir men är det samma väder imorgon så är chansen större iaf. (Väderomslag är värdelöst för då ökar alltid värken)

 2. Så fint det vart minsann och ja en svart bil med svarta fälgar hade vi innan och instämmer att den måste vara nytvättad =D

 3. Tycker du har pyntat så fint med färgerna. Skönt att ni har haft sol det har jag inte haft. Molnigt. Vart köper du ditt påskgodis? 🙂

  • Tack!
   Vi har sol idag också, riktigt härligt men det blåser lite.
   Jag brukar handla det i mataffären, iaf det som jag menar här. Annars handlar jag gärna i godisbutiken som vi har i min lilla by

 4. Ja pyntar också mer till jul, pyntar ju inget ala många år för påsken det ska ändå liksom ner så snabbt igen haha?❤️

  • Jag är lite antingen eller. Antingen är jag helt däckad eller så håller jag mig sysselsatt för att inte fokusera på värken. Eller ja värk har ju varje dag men jag menar när den är extra stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.