Perfekt, det blir perfekt

Eller i mitt huvud blir det perfekt. Jag ska på student den 9 juni. Kläderna är fixade men skor och handväska fattas. Jag tror att jag har hittat skorna (om jag får låna Becks fina skor) och handväska kan väl inte vara så svårt att hitta. Men nu är ju frågan om det någonsin kommer bli lika bra irl som det är i mitt lilla huvud. Är så trött på att det jag knåpar ihop i mitt lilla huvud blir suveränt och i teorin så kan det inte annat än bli perfekt men sen kom verkligheten. Jag är ingen barbiedocka och där med är det ganska korkat att se sig själv som en sådan tjej. Jag tror att jag har en liten diva i mig som vill komma ut, en liten diva som behöver fina kläder och accessoarer för att komma till liv. 🙂 En dag ska jag leva ut mina divalater full ut!

Men tills dess så får jag bli som jag blir när jag inte blev som jag skulle. Men lita på en sak, jag ska ha njuta!

 

P.s. ska jag klippa mig kort?

5 kommentarer

  1. Herregud, ut med divan! Ut med henne NU! Ge henne vad hon behöver för att komma fram 🙂
    Angående håret? Nej. Vänta två månader. Vill du fortfarande av med det då så varsågod. Men oftast får man för sig att göra drastiska åtgärder bara för att man tror att det ska bli kanon i den fasen man är i just nu.

      • Givetvis litar jag på Ina! Jag vet inte alls hur det går med håret. Ena dan har jag bestämt mig för att klippa det kort och andra dan längtar jag tills håret har växt ut, jag saknar ju mitt gamla långa långa hår. *suckar* Jag vet helt enkelt inte. Klipper Ina sig kort så klipper jag mig kort! *s*

        • 😀 Jag brukar säga till Marie (har ju iofs inte klippt mig så många gånger hos henne än) att hon får klippa hur hon vill, jag vet inte vad jag passar i.. Och det växer ju ut igen.. Fast nån gång ibland säger jag att nu vill jag va långhårig. Har iofs hår som växer som gräs..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.