Så fint!

I jakt på efter apsnygga skor råkade jag surfa in på laredoute.se och där fann jag en bedårande söt kjol. Tror inte jag kan låta bli att köpa den för (återigen i mitt huvud) den kommer bli perfekt i sommar! En fin vit topp till den så är man ju hur sommarfräsch som helst! Men då måste jag ju ha ett par skor som passar till den också eller kanske två par skor, ett par med klackar och ett par utan. Ett par vita Converse! Hur tufft som helst! Åhhh jag vill låta min diva komma fram! Jag måste helt enkelt sluta vara mammaledig så jag kan börja shoppa lite. *s* Att vara mammaledig gör en inte fet… Eller jo det gör det för man bara fikar hela tiden. *s*

Nä nu ska jag nog surfa lite till men först måste jag bjuda er en bild på en underbart söt sko som jag hittade på brandos.se igår.

Poetic License: Envy Me. Vilket ljuvligt namn på en sko! Bilden tillhör givetvis Brandos.se

8 kommentarer

  1. Tjusig du ska bli då!
    Om du gillar den typen av sko har jag precis för mig att på Halens finns det sån typ i budget klass! Kan vara lite dyrt på Brandos även om dom är dö snygga!
    Kolla på Nelly .com med..

    • Tack för tipset, ska kolla in Haléns! Är inte Nelly dyrare än Brandos? Förresten så är allt ditt fel! Hade det inte varit för din blogg så hade jag nog inte hamnat på Brandos. *s*

  2. Thihi.. skyll på mig du !! Nää på Nelly finns det billiga skor också! Mina skyhöga finingar kommer därifrån o kostar bara 399 kr.
    Dagens röda små ballerinor är ett par röda “siden” från Hm divided för 99 kr .lite lagomt pris så där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.