Quatre Körv s’il vous plait

Quatre Körv s’il vous plait eller Be afraid of yourself eller svär som en borstspindel. Ja det finns många uttryck där det blir fel. 

Folk tittar konstigt på mig när jag lyssnar på En underbar pod med Clara och Erica. Jag skrattade rakt ut i kön på Coop igår, det gick bara inte att vara tyst. Ni bara måste lyssna på avsnittet Swenglish om inte annat så för att höra om Ericas danska. 


Sen finns där avsnittet Fiskpinnar i korvbröd som även det lockar till skratt men som tar upp något viktigt. Att vi ibland ställer våra förväntningar för högt och då blir det inte bra. Jag lyssnade på avsnittet på gymmet vilket ledde till att jag fick stanna i roddmaskinen och skratta. Ja jag skrattar högt, jag rår inte för det. 


Inför Internationella Kvinnodagen släppte de avsnittet Salta bönor, söta flickor och sura kärringar. Ett avsnitt där de diskuterar olika kvinnoroller som vi kvinnor gärna blir placerade i och att de rollerna är svåra att komma ur. Även ett sådant viktigt ämne kommer inte utan skratt och det tycker jag är skönt. 

In och lyssna nu! Har ni aldrig lyssnat på poden har ni massa roligt att lyssna på! 

Jag lyssnar via Acast men ni hittar säkert den i andra pod-appar. 

En underbar pod med Clara och Erica! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.