Så sjukt mycket bättre

Idag har mina föräldrar barnen för att vi skulle kunna vila bort sjukan. Hur vilar man då bäst när man är sjuk? Soffläge, gott att äta och Så-mycket-bättre-säsong-ett-maraton. 🙂
Jag vet inte om jag tycker det är bättre än det som går nu men det är annorlunda.
Lasse – lika go’ gubbe som alltid.
Barbro – jag tycker hon är underbar!
Petra – vacker kvinna och otroligt musikalisk
Thomas – kärleksfull och tänkvärda ord
Petter – en snäll och rolig man
Plura – beige och småsur (stor besvikelse) men ack så duktig musiker
Christer –

Jag tror jag gillar artistsammansättningen bättre i säsong två.

3 kommentarer

 1. Hej!

  Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.

  Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden’s populära doftljus!

  Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?

  Välkommen!

  Vänliga hälsningar,
  http://www.missalicia.se

  PS. Just nu pågår en tävling på vår Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

 2. Kul att du gillar musiken. Och krya på dig vännen…
  Jag fnissar lite att du inte skrev något om Christer B. Tyckte han var jätteslemmig i förra säsongen och underlig?

  Hoppas du mår bättre i morgon,
  kramar!

  • Tack!

   Ja men det är lite så att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag får liksom inget grepp om honom. Är han sådan? Spelar han bara över? Går han på något mer än lyckopiller? Är han så självupptagen att han tror att hans åsikt alltid är viktigast? Ja jag har mer frågor kring honom än förklarande ord.
   Såg precis avsnittet där September hyllades. När Petra blir intervjuad om hur dagen har varit och hur låtarna har känts för henne så bara bryter han inte helt plötsligt. Vad hade han där att göra? Okej för att han limmar på henne men han måste väl ha lite spärrar? Så fruktansvärt respektlöst och jag tror inte att Christer hade uppskattat om någon hade gjort så mot honom. Konstig prick den där Christer Sandelin.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.