Sista morgonen med gänget

Så var det söndag. Så var det den dagen då vi måste lämna bort barnen igen. Denna gången är det med dubbla känslor. Jag ser framemot sista veckan i Sthlm. Jag ser framemot att lära mig MOMS (ja jag är arbetsskadad). Jag ser framemot några nätter till i den sköna hotellsängen. Jag ser framemot hotellfrukosten. Men att lämna barnen blir svårare denna gången. Jag vet att dom har det bra hos mormor & morfar. Jag vet att dom tycker om att vara hos mormor & morfar. Men jag vet också om att dom har saknat mig (oss) under veckan som gått.
fast när jag var barn och var hos farmor & farfar så var det bara kul. kanske saknade jag mor & far men det är inget jag minns i.a.f.
Jag kommer slappna av när jag väl är i Sthlm men inatt kommer det nog bli lite tufft.

20120226-094128.jpg

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.