Trotsar mig själv och goes H&M

20120225-222551.jpg

För något år sen lovade jag mig själv att sluta handla på H&M. Jag tycker att kvalitén många gånger är urusel, tröjorna blir sneda, byxorna har konstig passform och kläderna tappar färgen. Trots dessa erfarenheterna så hamnade jag där igen. Säga vad man vill men dom har ju snygga kläder för lite pengar. Snyggt för stunden och inte dyrare än att man kan byta ut det utan att det svider.
Till mig skälv köpte jag bl.a. en kavaj i sweatshirtsmaterial, Malena tipsade om den eller liknande från H&M i höstas. Snyggt, enkelt, bekvämt men ändå lite bättre än en hoodie.
Till Ante blev det en mörkblå stickad hoodie och en farfarströja design David Beckham. Oj oj oj vad den farfarströjan sitter. *mums*
Till barnen blev det vars en kavaj/kofta med preppy-känsla. Ursnygga. Vicce vägrar ta av sin, den är nog mysig.
Vicce fick en blå och Affe en grå.

Kläder är skoj!

1 kommentar

  1. Håller med om att vissa tröjor kan bli konstiga ibland men oftast tycker jag de funkar bram speciellt basplaggen. Att de skulle tappa färg har jag bara varit med om när kläderna varit riktigt urgammla. Dock är det klart att kvaliten kan vaiera men som du sa, billigt och snyggt för studenten 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.