Stockholm Stockholm stad i världen

Stockholm! Älskade Stockholm, som jag saknat dig!
Igår, direkt efter jobbet, tog jag Snälltåget mot Stockholm. Fyra och en halvtimme senare checkade jag in på Scandic Grand Central, helt klart ett av mina favorithotell i Stockholm.
Idag och imorgon är det utbildning på schemat. Utbildningen hålls i mina “gamla hoods” dvs på Skatteverket i Solna. Här har jag varit så många gånger att det känns nästan lika mycket hemma som Skatteverket i Malmö gjorde. Jag ser gamla kollegor och minns hur jävla kul det var att jobba på Skatteverket, iaf när jag hade läraruppdragen. Fan, jag skulle satsat på att bli internutbildare. Att lära ut är så otroligt roligt! Nåja kursen jag går nu är handledarutbildning så jag kanske är ett steg närmare att hitta tillbaka till läraruppdragen. Jag tror jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir vuxen, jag vill jobba som utbildare men jag vill nog faktiskt stanna inom staten och jobba med det jag kan. Släppa kundservice och istället fokusera på att lära upp och utbilda kollegor. Oh det hade varit en dröm att bara jobba med det. Men nä nu är det dags att gå till Newton, vill inte vara respektlös och komma försent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.