Sverige är banne mig bästa landet

Idag nyttjar jag samhället och systemet till att ge min äldste son ett bättre liv. Tänk att jag som mamma i Sverige har möjligheten att oroa mig för en skelning. Det finns så många mammor runt om i världen som oroar sig för vad barnen ska råka ut för, ska de bli kidnappade, behöva sjukvård som bara är för rika, ska barnet ens få någon mat imorgon?
Ja idag får jag betalt för att ta min son till sjukhuset för att träffa en ögondoktor för att få hjälp med att han skelar. Det är bra fint alltså att få hjälpen utan att behöva våndas.
Hur gör föräldrar i andra länder? Andra EU-länder där socialförsäkringsskyddet inte är så starkt? Där vården finns att tillgå men kostar.
Sverige är bra fint men vi kan hjälpa andra länder att också få det bra. Rösta på söndag och låta våra bra värderingar få kraft i EU. Med det vill jag tydligt markera att SD inte är ett parti som värnar om det svenska socialförsäkringssystemet eller de svenska värderingarna.
Gör din skyldighet som röstberättigad och gå och rösta!

20140522-074639-27999951.jpg

2 kommentarer

  1. Mycket bra skrivet. Det finns rätt många som klagar på vårt land och som inte har en aning om hur bra vi har det. Dock börjar det bra urvattnas en aning måste jag säga. Och det kan man ju markera genom att just gå och rösta. Och rösta rätt! 🙂

    • Det är alldeles för mycket gnäll på vårt land! Visst håller det på att utvattnas men det är mycket för att systemet missbrukas.

      Rösta rätt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.