Tar ett lån

20110907-084755.jpg

Idag ska jag försöka låna timmar av någon annan. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop dagen annars. Lämna Vicce (avklarat), handla, klippa mig, hämta Vicce, städa, baka kaka, äta middag och ha allt färdig kl sex när Anna kommer. Ikväll är det inredningsparty, zbh.se.
Ljuvliga saker till bra pris = me like! *s*

Stackars Affe får vackert bara hänga på.

Dessutom får jag absolut inte glömma att ringa till min fina svärmor idag. Hon fyller ju år.

Men nu är det dags att skynda, skynda, skynda.

2 kommentarer

  1. På denna bilden är mitt fadderbarn två vääääldigt lik mitt fadderbarn ett!
    Tog ett tag att komma fram till vad det var som var konstigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.