Träningsvärken är beställd

Träningsvärken är beställd för jag har varit på gymmet för första gången sen i september. Jag sa att jag skulle dit, det har varit planerat sen i förra veckan att tisdagar och torsdagar är mina träningsdagar. Ikväll sa jag att jag skulle dit om jag bara hittade gymkortet. Nu är det ju så att jag är den ordningsamma i familjen så när jag inte hittade det i träningsväskan eller i plånboken så visste jag att då ligger det på skrivbordet. Det är bra att ha ordning på sina grejor.Träningsvärken är beställd

Jag väljer att inte försöka gömma mig på gymmet. Jag har färgstarka träningskläder för färg gör mig glad och för att det är så många andra som är svartklädda på gymmet så jag vill inte försvinna i mängden. haha
träningsvärken är beställd

Det har varit en rejäl tröskel att komma över att gå till gymmet igen. Jag vet inte varför det har varit så jobbigt men idag kändes det inte alls svårt faktiskt. Väl där blev det löpband, roddmaskinen och sedan vikter. Jag fokuserade på överkroppen idag för att sedan på torsdag fokusera på ben och ryggslut. Jag tror det kan bli bra det här med att träna två dagar i veckan. Jag märker hur jag har saknat att träna, det är kul att träna, det är kul att märka hur kroppen klarar mer och mer.

Nu har jag duschat, tagit nattmedicinen, ätit min clementin och druckit mitt vatten. Nu är jag redo för sängen. Imorgon är en annan dag som Christer Björkman sjöng, om jag kan röra mig utan att skrika märker jag för träningsvärken är beställd idag.

2 kommentarer

  1. Härligt med lite färg på gymmet! Håller med dig att man blir gladare av det, jag hör hrm tyvärr till de som går i den “svarta uniformen” mest för att jag inte älskar att gå till gymmet (går mest för att hålla Maken sällskap, såå jag går på gåband mest) men jag har iallafall rosa skor – alltid nåt haha.

    Jag vill passa på att tipsa att om två veckor kommer jag ha en liten Pilates-utmaning som ska pågå ett par veckor på min blogg, du är mer än välkommen att hänga på 🙂

    • Tack Jennifer för tipset men jag har aldrig provat Pilates. Är det något jag klarar ändå?
      Jag tycker du ska köpa dig något riktigt klatschigt så du känner dig awesome på gåbandet (bra att du går där, gång är en fantastisk träning!) och rockar loss på gymmet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.