Trinny & Susannah

Eftersom min älskade (nörd)sambo har köpt parabol till oss så tänkte jag bli vän med ytterligare en ny fjärrkontroll och därmed nya inställningar osv. VOD (Viasat On Demand ah men visst har jag lärt mig förkortningarna) har jag behärskat i snart en hel vecka. WooHoo! Eftersom Trinny & Susannah krockar med CSI så får jag vackert förlita mig till VOD. Idag tyckte jag att jag var värd en stilla stund med kaffe i sällskap med Englands finaste kvinnor. Och jag höll väl på att sätta kaffet i halsen när det träder fram min allra egnaste kollega (nåja hon är ju inte bara min kollega men hon är ju just en kollega till mig som jag ofta har kontakt med) Ulrika Länsberg!  Ulrika behövde en dejt med Trinny & Susannah för Ulrika har allt haft en mkt speciell stil där det mesta inte har passat ihop den sprudlande människa Ulrika är. Om jag minns det när jag träffar Ulrika nästa gång så ska jag pumpa henne på allt om hur Trinny & Susannah verkligen är. Kan ju säga att jag är lätt (läs enormt) avis på Ulrika men jag är glad för hennes skull!

Ulrika innan Trinny & Susannah har trollat. © Tv4
Så vacker hon blev efter några vift med trollstaven! © Tv4

Ni som såg det minns säkert Ulrika som kvinnan som trillade på catwalken. Jag led med Ulrika men samtidigt så skrattade jag gott för det är så typiskt Ulrika, ja inte att trilla men att utmärka sig på något vis. 🙂

2 kommentarer

  1. Åhh jag älskar dom tjejjerna ! Tyvärr så krockar det ju medCSI och jag har ingen sån där ny pryl.. får försöka hinna med reprisen. Glömde kameran hemma idag … inte inlag t på hjärnan att komma i håg den ännu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.