I väntans tider

 

Jag går här och tänker på hur det kommer bli. Får jag jobbet? Blir det ett lyft i karriären? Blir det så bra som jag tror/planerar? Men så kom jag över ett bra citat av en vår tids största (och kanske mest ensamma) stjärna.

A career is wonderful, but you can’t curl up with it on a cold night. – Marilyn Monroe

Det fick mig att inse att oavsett hur det går så är jag lyckligt lottad. Jag har en bra tjänst där jag kommer att utvecklas, jag har bra kollegor, jag har de bästa cheferna och ett jobb som jag är glad för. Men framförallt så har jag en sambo som älskar mig, två fina gossar som jag är stolt över och som jag älskar med hela mitt hjärta, jag har den finaste familjen och bästa vännerna. Om jag inte får tjänsten jag har sökt så kommer livet ändå fortsätta vara underbart!

Vår första sommar tillsammans. ©Nillan

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.