Trötter

Oj oj oj vad jag är trött men som tur är så kan man ju sova gott på tågen. Men man får allt vara lite försiktig så man inte vaknar i Kalmar eller Köpenhamn.

Helt ärligt så är det mycket på jobbet nu. Det handlar inte bara om att jag ska sätta mig in i allt igen utan det handlar lite om att det är början på året och då är det som mest utbildningar och informationsmöte. Jag gillar när det rullar på, hellre stressa än sitta sysslolös.
Det kommer bli en del turer till Sthlm, vilket är trevligt. Jag har ju förmånen att ha två fantastiska föräldrar som ställer upp i vått och torrt, som kan ställa upp. Det var ett smart drag att få barn lagom till dom gick i pension. Haha
Denna veckan var det en endags tur, nästa vecka är det en tvådags tur, om en månad är det först en fyradagars tur och veckan därefter en tredagars tur. Det kommer kännas att inte träffa barnen och kärleken på så många dagar men rent jobbmässigt är det kanon att komma iväg och vara fokuserad på bara utbildningen. Får ta igen det när jag kommer hem.

Imorgon har jag bokat in en inläsningsdag så då är det till att vara hemma. Barnen är på förskolan och kärleken ska till sitt jobb en runda. Imorgon är första dagen som Alfred ska vara själv på förskolan och äta där. Lillfisen blir så stor.

Nu ska jag dricka upp mitt te och äta upp kakan som mina tre älsklingar har bakat idag för att sen somna gott i soffan.
Sov gott kära ni

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.