Fyra nyanser av grått

Jag har inget emot grått, det är en fin färg. Jag har inget emot att marken får lite regn, det behövs. Jag har inget emot att det blir mörkt om kvällen, det kan vara mysigt. Jag har inget emot att det är kallt, jag har en tjock jacka. Men vad jag inte längre orkar längre är när det blir en enda stor röra av fyra nyanser av grått. Jag behöver något som lyser upp lite. Jag blir så trött av det här vädret. Visst nu har jag inte sovit så bra de sista veckorna men det här vädret gör att jag inte riktigt öppnar ögonen.

Jag sitter hemma idag och läser in lite till kursen men jag får pausa hur många gånger som helst för jag är på väg att somna. Mina sex timmar-arbetsdag kommer vara utspridda under hela dagen känner jag. Får nog ta en vända ikväll när barnen har lagt sig. Borde kanske gjort som jag sa till chefen igår och gått till biblioteket men så valde sambon att köra hemifrån istället så jag skulle kunna sitta här hemma och läsa.

Jag behöver sol!

1 kommentar

  1. I går hade vi sooool, underbar, värmande, ljuvlig sol. Så där härlig så när man står ute så blir byxbenen alldeles varma och mysiga, det känns över kinden och man får kisa med ögonen. Uuuuunderbart!! Därför gjorde det inte mig ngt att det var regn idag. Det kommer fler sol-dagar, det är jag övertygad om. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.