Vilken helg!

Oj vilken härlig helg!

Igår besökte jag, Viktoria och barnen Höörs Brandstation. Vicce och Filip var båda väldigt förväntansfulla men när Anders tog emot oss så blev det båda lite blyga. Sötnosarna! <3
Anders, eller fabbo’n som Vicce sa,  började visa bilarna och då började blygheten släppa. Själv var jag imponerad över vilken fin brandstation vi har fått i Höör. Vicce vågade tyvärr inte prova någon hjälm men han var väldigt fascinerad av att dom har ficklampor på hjälmarna (inte Anders då då men dom andra *s*)

Bäst att hålla handen när man är lite blyg
Det luktade rök, konstigt va? 🙂
Det ska börjas i tid! *s*

Titta, jag kör brandbil!
Massa saker att titta på
Du och jag Alfred! *s*

Efter detta härliga besök på Brandstationen gick vi hem till fam. Stjernholm för att fika och bara mysa. Det var en härlig dag som gick tokfort! Plötsligt var klockan över två och Jenny var kommen till Höör. Jenny kom och mötte oss, hon skrattade gott åt namnet Kulturhuset Anders. Från första sekund jag såg henne så har det varit skratt, leende, tokiga samtal och härligt knäppa kommentarer. Jag har skrattat så jag har ont i käkarna. Så härligt att ha go’a Jenny på besök. Även om jag nu är totalt genomtrött så har det gett mig energi att ha henne här. Saknar så att träffa Jenny varje dag!

Tänk att det känns som att helgen är slut och jag har en hel dag kvar att njuta av! Morgondagen hoppas jag har med sig mycket mys med mina tre fina pojkar och att jag får vara avslappnad hela dagen.

Hoppas att ni alla där ute har haft lika härlig helg!

4 kommentarer

  1. Härliga bilder! Har själv haft en mamma som jobbat på larmcentralen och en morbror som var brandman så jag har liknande bilder från när barnen var små. Den störste praktiskt taget växte upp på brandkåren eftersom vi var där de helger min mamma jobbade. Det är ett par år sedan eftersom sonen är 28 nu.
    Ha en fin söndag med Dina pojkar!
    hälsar Milott

  2. Ha ha ha…hjulen är högre än Vincent.
    Kul att se att de har växter bland bilarna 😉 Så är det här i Krstd med. De är ganska duktiga på att göra det hemtrevligt de där grabbarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.