Solsidan

Det är många som pratar om Solsidan och hur bra det programmet är så nu tänkte jag att slötitta på Solsidan. Jag tänkte ge det en chans för jag har aldrig stått ut att titta mer än 2-3 minuter men nä jag förstår verkligen inte vad andra ser i det programmet. Det är pinsamt, korkat, fördomsfullt, förnedrande osv. osv. Jag kan bara inte se det roliga.

6 kommentarer

  • Nej jag har inte sett programmet förrän igår. Ja någon liten stund här och där men inte ett helt program och inte förra säsongen. Vad är det med förra säsongen som var bättre? Är inte personerna lika hemska där? Är det inte lika mkt stereotyper och trams i den? Eller jag kanske dömer för hårt? Gårdagens avsnitt var kanske inte något bra avsnitt?

   • Nej, precis. I förra säsongen var det mindre stereotypt, allt var “normalare” och humorn enklare, men ändå sådär mitt-i-prick-roligt. Den här säsongen är det alldeles för mycket skrik- och gaphumor, tycker jag.

    Vääääldigt tråkigt!

 1. Har försökt att titta på det eftersom alla är så helgalna i det. (En fågelägare döpte sin goja till en av rollerna i serien!)
  Nu såg vi bara halva förra programmet (efter reklamen) för att vi väntade på filmen som kom efteråt. Det var inte många skratt jag släppte under den där kvarten eller vad det var! Jag har så svårt att se det komiska när man är fördomsfull, kränkande och helt urbota dum. Jag misstänker starkt det är vår uppfostran som gör att vi har svårt att se något komiskt i de livsöden de driver med. Vad är det för roligt med att försöka få ens vän att stå för hälften av böterna när h*n inte är skyldig? Vad är det roliga med att bara köra iväg? Jag drog liiite på smilbanden när jag såg hennes suckan över mannens middag men sen äcklades jag över hur trycker i sig mat och vin, knappast ett sätt att njuta efter att späkat sig med diet. Dessutom spär det på fördomen att alla med “viktproblem” vräker i sig och är slafsiga.

  Nä Solsidan får vara för min del. 1/5 “roligt” räcker inte för att jag ska se avsnitt efter avsnitt…
  De har tittare så det räcker utan mina gröna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.