Vilken mögonsdag!

Dagen började med att vi försov oss men jag har flex att nyttja så det var lugnt. Kärleken skulle på den årliga kontrollen hos läkaren så han körde in till Eslöv.

Väl i Eslöv ringer vårdcentralen mig och ber mig komma in på en akuttid. Jag har ju varit i kontakt med dem ang stickningarna/domningarna och nu ville de ha in mig. Bara att ringa till chefen och förklara läget.

Vad tror ni det slutade med? Ja givetvis blev jag skickad till akuten i Lund. Så där har jag suttit hela dagen. Jättekul onsdag eller helt enkelt bara en riktig mögonsdag. Nu är jag hemskickad iaf. Men på måndag ska jag till neurologens dagmottagning på magnetröntgen, MS ska uteslutas. Förmodligen är det bara fibron som bråkar men läkarna vill utesluta allt. Någon stroke är det iaf inte fråga om. Skönt!

Imorgon är jag ledig och jag ska inte heller jobba på fredag. Nu ska här vilas, liggas på spikmattan, göra yoga och bara rå om mig själv.

Imorgon ska jag göra en Karl-Fredrik och gå i trädgården iklädd morgonrock och dricka morgonkaffet. Pionen har slagit ut, schersminen också samt även en ros. Har inte riktigt hunnit gå och prata med dem och berättat hur glad jag är för att de har slagit ut. Ja jag pratar och rör vid mina blommor och växter. Alla behöver få uppskattning och kärlek.

Men nu är vi på crosskolan. Och här surrar det mest hela tiden men inte av bin utan av crossar.

12 kommentarer

  1. Alltså på ett sätt hoppas jag att det ”bara” är fibron som spökar… på ett annat att det är något annat…. men något som går att bota och behandla till skillnad från fibron. Den kan ju verkligen ge de mest suspekta symtom?

    Morgondagens planer låter härliga…. njut!

  2. Oh men bra då i allt att du kollade upp det, men förstår att du haft en tuff dag och allt med ovishet sådana här ggr är så jobbigt. Ta hand om dig

  3. Va bra att det allt kollades upp och att du får komma tillbaka och göra en magnetröntgen. Hoppas dom hittar orsaken till dina skakningar.
    Ni får ha en underbar onsdag ?

  4. Vad skönt att du fick tid direkt för att kolla om det var något annat som spökade. Fibro är inte alls kul säger jag som också lider av den sjukdomen. Ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.