Vuxna beslut del två

Jag fattade ett vuxet beslut som var svårt att fatta men som var rätt. Men det vuxna beslutet jag fattade idag var varken vuxet, genomtänkt eller önskvärt. Men för min äldste sons skull gav denna trötta mamma med sig. Vi är på väg till Hässleholm för att titta på Snapphanerallyt. *skakar på huvudet och suckar djupt* Nåja på rallyt behöver jag varken vara social eller ens trevlig. Jag tar min kamera och fokuserar mig på att fotografera bilar som kommer som om de var stulna. Det behövs ju faktiskt lite rallybilder på motorklubbens hemsida, hoorsmk.se.

Jag gillar inte att vara vuxen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.