1:a dagen gjord

  1:a dagen är gjord på C9:an. En dag med fasta ja bortsett från en cocktailtomat och en snacksmorot men de är ju OK-stämplade på fria listan så det går fint. 
Jag är inte tröttare, jag är inte tjurig, jsg är bara ännu mer pepp. Skithäftigt! Varför har jag inte gjort något sånt här tidigare? Jag har fyllt frysen med massa nyttigt så när morgondagen är över ska jag servera en smarrig middag på fredag, smarrig och nyttig. Motion har jag också fått in idag eller ja det får jag ju varje dag eftersom pojkarna ska till skola och förskola. Allt som jag har gått idag har också Alfred gått så nog kan barn gå och behövs inte skjutsas i tid och otid.  

 Nu är det sovdags för det känns i kroppen att jag inte var hemma förrän efter midnatt igår.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.