Snö

DSC_9594 DSC_9619 DSC_9623

Idag har det snöat med stora flingor hela dagen. Snö snö snö överallt är det snö! Det är vacker och ljuvligt men just nu så rimmar det dåligt med mig. Jag behöver kunna ta mig till och från skola/förskola snabbt och det gör jag inte när det är snö. Fast å andra sidan så kan jag kanske snart ta mig vart jag än vill riktigt enkelt och snabbt. Tänk att jag är så nära mitt körkort! Jag får nypa mig lite i armen ibland för att inse att jag faktiskt är på väg precis exakt dit jag vill. Jag har sagt upp mig, jag är nära att ha körkortet, jag har börjat lägga upp en plan vad som ska bli min arbetskarriär. Livet förändras och jag styr, för första gången i mitt liv känner jag att jag verkligen styr mitt liv. Skrämmande att det ska behövas nästa 40 år för det.

Idag är andra dagen på C9:an och jag måste säga att jag förstår att andra klagar för idag har det varit tuffare, jag fryser så jag skakar, jag är sugen på mycket men inte hungrig faktiskt. Jag är trött och gråtmild, det kan iofs bero på annat än c9.an eller så är det en kombo. Det är rätt skönt att vara gråtmild för det är jag aldrig annars, sitter rätt hårt inne med gråten. Imorgon är det fredag och tredje dagen på C9 och jag får äta igen! En måltid på 600 kcal, rätt mycket mat faktiskt. Jag googlar efter recept, är så sugen på rödspätta men vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Ska man steka den, grilla den eller koka den? Ja vi får väl se vad jag hittar för recept.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen blir det sängläge, som jag längtat efter min säng!

3 kommentarer

  1. 🙂 Även om jag tycker det är jobbigt att lägga om min kost just nu så tror jag att det bådar gott för min framtida viktnedgång att lära sig tänka om när det gäller kolhydrater och socker. Jag är verkligen sugen på allt som jag inte ska äta idag men har lyckats bra.

    Kämpa på <3

      • Nejdå, verkligen inte det jag tänkte. Däremot tänkte jag att jag säkert kommer ha nytta av den här omläggningen sen eftersom jag drar ner på socker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.