3:e dagen och fredag

  
Sista skolmorgonen för denna veckan, skönt! Det är 3:e dagen på C9 och fredag tillika så idag njuter jag lite extra av dagen. Jag får äta igen, 600 kcal på middagen ikväll. 600 kcal är rätt mycket för mig (har insett hur fel jag ätit) så ikväll ska det ätas gott, rödspätta med gräslökstzatziki och massa goda grönsaker. Nomnomnom 

På 3:e dagen ska man mäta sig och väga sig men jag hoppar över det, tror jag. Jag tänkte nämligen att göra det här som en kickstart precis som det är tänkt och inte som viktnedgång, 9 dagar räcker inte för att förändra min kropp. Givetvis kommer jag mäta och väga mig på sista dagen men jag vill inte göra det under tiden för då är det så lätt att jag blir besviken för att jag inte gått ner lika mycket som andra eller som jag har tänkt mig. Jag har en beroende-personlighet dvs jag blir lätt beroende av saker så också vågen. Kärleken har kastat vår våg för jag kunde väga mig 2-3 gånger på dagen och bli förbannad över att vågen visade olika siffror. Nu har vi balanceboard till Wii och det är enda gången jag väger mig, när jag tränar med Wii. 

Nu är det dags att ta på sig ansiktet, tämja håret och göra sig redo för dagens motionspass som är träning för både kropp och knopp dvs få barnen redo för skola och gå till skolan med dem. Haha 

Och du, ha en härlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.