Året runt köper jag blommor för pengarna

“Året runt köper jag blommor för pengarna. Snittblommor och krukväxter. Blomkontot är visserligen högt, men om jag möts av en stor spretig blomkvast i hallen är jag lycklig hela dagen.”

Året runt köper jag blommor för pengarna Året runt köper jag blommor för pengarna

Så igår spenderade jag pengar på Blomsterverkstan, jag köpte mig ett underbart fikonträd! Sen fick jag en underbar rosa hortensia av Lina, precis en sådan som jag hade som brudbukett. Lina är så himla kär, ni vet buketten som Kärleken kom hem med i den fanns hortensia och när Lina fick reda på att det var problem med de som fanns i min bukett så sa hon direkt kom in så får du nya fast jag fick alltså en stor, gigantisk och alldeles underbar hortensia. Det är kundservice det! Året runt köper jag blommor för pengarna

Sen packade Julia upp en leverans och där låg enorma monsterablad, ett sånt var jag ju bara tvungen att ha. Det blev så himla bra tillsammans med hortensian. Har jag sagt att jag älskar växter med stora gröna blad? Haha
Året runt köper jag blommor för pengarna Året runt köper jag blommor för pengarna

Vid kassan stod där tre vackra pioner, rosa. Jag kan inte stå emot pioner och det behövde jag inte. De hänger på sista versen menade Lina på och stoppade ner de i papper till mig. Så himla kärt! Jag kom alltså hem med två vackra buketter och ett fikonträd. Det är verkligen en perfekt start på helgen för jag blir innerligt lycklig när jag kan titta på blommor, köra näsan i en pion och dra in den ljuva doften eller dra fingrarna över en vacker gerbera. Blommor gör mig lycklig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.