Att göra ingenting

Jag försöker göra som läkaren sa till mig, att göra ingenting. Idag har det fungerat väldigt bra. Jag har suttit i soffan, jag har slumrat till i soffan och dagen har rullat förbi. Ja jag har så klart varit ute med hundarna, soporna och gått och handlat så lite rörelse har det blivit.

Hundarna har varit väldigt nöjda med den här dagen. Hundarna har legat nära och bara njutit. Framförallt den lille råttan, han lägger sig uppe på ryggstödet och somnar direkt.

Vicce satt hos mig en liten stund. Min store påg. Han har fått mörkare röst, bredare axlar och någon enstaka finne har dykt upp. Tänk så fort dessa fjorton åren har gått. Lite vin till maten kändes helt rätt, jag slapp ju laga middag. Snacka om att göra ingenting!

Nu avslutar vi dagen som vanligt. På balkongen med Midsomer Murders på datorn. Hoppas att ni har en härlig fredagskväll!

4 kommentarer

  1. Ibland behöver man ha sådana dagar där man gör absolut ingenting. Dock blir jag ofta för rastlös men skulle nog behöva ha lite fler stilla dagar.

  2. Mycket balkonghäng har det blivit i sommar vilket jag verkligen gillar. Att göra ingenting funkar ibland men jag är en rastlös själ som vill och behöver vara aktiv med något

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.