Baby it’s cold outside

Vintern har minsann kommit till Skåne. Jag är så lycklig, älskar knarret som blir när man går i snön. Behöver dock nya vinterskor insåg jag.

Denna veckan har pågått i månader, känns det som. I måndags jobbade jag och sen minns jag inte mer. I tisdags var jag ledig och då hade jag energi så då blev det gjort en hel del men det vet ni ju redan. Igår var det dags att jobba igen men jag hade en tid bokad med fysioterapeuten på Neurorehab. Det blev lite flängande hit och dit men det gick. Idag är jag ledig men har fått åka till vårdcentralen med Affe för han har ont i magen. Återhämtning har inte blivit den bästa känns det som.

Julfika och julblomma

Vi har haft Secret Santa paket på jobbet. Igår hade vi lite digital fika och fick våra paket. Jag fick den söta lilla burken med tomtar och det var en påse skumtomtar i. Så himla fint. Kollegan som fick min paket blev väldigt nöjd, jag hade träffat mitt i prick. Kul! Chefen hade bakat lussekatter som var så goda, vi hade en Kahoot! som jag kom på tredje plats och vi delade många skratt. Det är fint att avsluta jobbåret så här.

Den fina lilla blomman stod utanför vår dörr idag. Den är från hyresvärden! Himla kärt gjort. Alla hyresgäster fick varsin blomma. Hade de ringt på hade de fått lite julgodis så att dem inte bär julen med sig ut. Ni vet väl om det? Om någon kommer hem till er under juletid så måste ni bjuda dem på något även om det bara är en paketleverans eller försäljare så måste de bjudas på något. En vill ju inte bli av med julen! Det är därför som jag alltid har godis i min trefacksskål som står på soffbordet. Det är lätt att hämta och då är där att välja på också för gästen.

Jag älskar att kommunerna har satt upp julgranar med belysning även fast elpriset rusat iväg. Eslöv har en jättestor och fin julgran. Stora röda kulor som passar bra till snön som fallit. Under granen har de lagt granris som en matta, otroligt att det får ligga kvar. Det doftar helt ljuvligt.

Men nu kallar tvättmaskinen på mig

Granen i Eslöv är jättefin men Höörs gran på Nya Torg är finare. I Höör har vi även en stor gran på Lilla Torg, den är inte lika vacker men den sträcker stolt på sig. jag har inget foto på den när den lyser insåg jag men den är så jämn och fin. Som en riktig Disneygran.

Men nu är det hög tid för att gå ner till tvättstugan och sen blir det nog till att köpa mig ett par nya vinterskor så jag håller mig varm.

Vad gör ni denna långa, ovanligt långa, torsdag?

7 kommentarer

 1. Vilken gullig hyresvärd ni har. Sådant uppskattas. skålen du fick var också fin. Här har jag köpt
  de sista julklapparna, och sen har jag jobbat. Går av 11 i morgon

 2. Igår mös vi på en julfest med en fin Lucia kör. Idag är det ugly christmas sweater day så den åkte på och det blirjullunch på jobbet idag.
  Hade varitkul med en secret santa också, det kanske vi får införa
  Kramar Kajsa

 3. Vilken fin julklapp super julig burk 😊 roligt med secret santa på jobbet ,får ni reda på vem som gav vem i efterhand eller förblir de en hemlis?🎅❤️

 4. Det har verkligen blivit vinter nu och kallt. Men då ligger snön kvar. Och även om det är svårt att köra i snö med rullstol, så är snö bättre än slask. 🙂

 5. Ja jag älskar också vintern, vi har fått lite snö önskar på mer. Vet faktiskt inte vem men det fanns en pyntad gran vid en lekplats här o landskrona också, en liten förra året men tror mer på att det var privatperson som pynta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.