Att ha två kaminer

Vi har tyvärr ingen kamin här hemma fast vi har ändå två kaminer här hemma.

Kamin nummer ett

När ä man fryser så kan man bara kalla till sig någon av hundarna så blir man snart varm. Tyvärr funkar det ju åt andra hållet också det vill säga när man är varm och hundarna vill ligga när så blir man ännu varmare.

Ibland är de gratis men oftast är de bara små härliga fyrbenta paket av kärlek. Vad gjorde vi innan vi hade hundarna? Hur tyst var inte huset utan hundarna?
Varje kväll går Sid upp till Vincent när det är sängdags. Väl på Vincents rum lägger han sig till rätta bredvid Vincent och vaktar honom tills antingen Vincent somnar eller tills Vincent inte kan somna för att han bara ligger och myser med Sid. Det är jättekärt.

Kamin nr 2

När jag har ont eller är helt utmattad så viker inte Sid rån min sida, min lille vakthund.

22 kommentarer

 1. Det är underbart att ha hund. Vår fluff är dock en väldigt egen sak – hon sover aldrig på samma ställe två nätter i rad. Ibland i sin korg nere, ibland i sin korg uppe på dotterns rum, ibland i soffan, ibland flyttar hon sig under natten. Men hon kommer nästan alltid någon gång på natten och kollar läget med mig <3

  • Klart hon tittar till matte <3
   Våra hundar sover hos oss i sängen, de får inte springa runt fritt i huset eftersom den lille är tja en påhittig hund. haha

 2. Detta är första året utan hund för oss och jag förstår helt och hållet vad du menar. Jag saknar att ha en snarkade fisade hund liggandes i sängen som ger en värme och kärlek

 3. Dessa djur är helt underbara. Vi har två här hemma, en som mest håller sig för sig själv (utom på natten) och en som helst ska sitta i knäet hela tiden (men ofta går och lägger sig någonstans själv på natten). Det är så häftigt när man har två att se hur olika personligheter de kan ha.

  • Tro det eller ej men våra hundar är syskon men från olika kullar.
   Våra hundar är också olika men på natten vill de vara nära båda två. Tur att de är små. haha

 4. Det är ju så himla mysigt med hundar, jag är en hundmänniska och i framtiden ska jag ha hund. Kan jag låna dem någon gång? 😀

  • Det trodde inte jag att vi skulle kunna ha heller eftersom jag är päslallergiker. Men något hände och jag tål hundar nu men hästar och katter reagerar jag fortfarande på. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.