Att ha vinterbadat i juli

Igår skulle det bli så fint väder och det var det också när vi steg upp. Så jag kokte ägg, packade ner lite bröd och kaviar och bryggde kaffe. Sen drog vi till Åhus!

Sanden brände under fötterna och det var folk överallt. Men vi hittade en lite plats för oss. Jag slog mig ner i brassestolen för jag skulle ha kaffe!

Självklart hade jag min cerisea bikini på mig. Jag älskar den, så lysande färg och skön. Solen värmde verkligen och jag njöt i fulla drag. Sen fick jag för mig att det var dags för ett dopp.

Det var iskallt! Jag skojar inte, det var ”jag kommer tappa andan kallt”. Men jag doppade mig iaf. Affe fick dock stå bredvid som säkerhet om ifall att jag skulle tappa andan. Det gjorde jag inte men om jag hade stannat i vattnet längre så hade mina fötter domnat helt.

Pojkarna var icke kloka! De badade mest hela tiden. Ibland kom de upp på stranden för att äta lite och värma sig. Affe lyckades bränna hela ryggen, han vägrar ju solskydd och han är gammal nog att förstå. Hans pappa är ju likadan och han bränner också alltid sig, så även igår.

Jag hade linser på för jag tänkte försöka få bort märkena efter glasögonen men det slutade med både solglasögon och keps så nu får jag fortsätta vara en omvänd tvättbjörn. Haha

Väl hemma slängde jag mig i duschen för att få bort sand och havssaltet. Slängde i en hårinpackning och satte mig på balkongen i solen med ett glas vin. Det var en bra avslutning på en härlig dag!

Jag hoppas att det blir fler sådana här dagar!

7 kommentarer

  1. Ja, man vill ju inte ha frostskador då man hoppar i vattnet. Det ska vara varmt i vattnet om jag ska bada. Därför jag sällan badar i Sverige.

  2. Ohh ajaj för att bränna sig och ihhhh det lät verkligen jättekallt, hade nog inte jag klarat av att göra så impad. Jag har inte doppat mig än, varit för kallt

    Så härligt att sitta med inpackning på altan efter en dag på stranden det lät skönt

  3. Jag har aldrig badat så mkt som jag gör nu och i början var det iskallt för kroppen inte var van. Men sen numera tkr jag det är bara är hörligt oavsett kallt är varmt. Vad roligt att du tkr om din bikini och det såg ut som ni hade en fin dag 🙂

  4. Vilken härlig utflykt! Inte illa att du doppade dig fast att det var så kallt, jag har nog vänt och gått upp igen. Låter som en helt fantastisk sommardag!

  5. Härligt att packa picknick och dra till havet. Jag är så ljuskänslig så det blir alltid brillorna på och även hatten ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.