Att säga farväl

Jag hade tänkt blogga igår när jag kom hem men jag valde att lägga den tiden på något som ska lämna oss aka jag somnade i soffan. Haha Jag var och köpte sofforna från Ilva igår så till nästa helg åker den gamla soffan ut. Det är tur att jag inte är så blödig av mig för den gamla soffan har varit med genom hela vårt förhållande. Det var faktiskt i den soffan vi kysstes för första gången (romantiskt va? Haha). Det var i den soffan vi låg och tittade på Vincent när han var nyfödd. Det var i den soffan Vincent höll lillebror för första gången. Det var visserligen i den soffan som hela familjen utom yours truly låg i vinterkräksjukan också. Det var också i den soffan som en hel öl tappades ut. Det var i den soffan vi fick en röd fläck efter ett kvinnligt besök. Nä det är bra att jag inte är blödig utan att soffan kan åka ut!

20131112-065716.jpg

20131112-065736.jpg

20131112-065908.jpg

20131112-070045.jpg
Nä det ska nog inte bli särskilt svårt att skiljas från soffan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.