Att vara tillbaka

Idag åkte vi tillbaka eller ja utan husvagnen dock men ändå – Åhus. Det var inte utan att jag saknade campingen, pojkarna också.

Obligatoriska fotot – fötter i sanden ?

Kärlek hade övning i förmiddags så när han stack så packade vi ihopa och åkte för att hämta upp Lias och hans mamma.

Att gräva är kul!

Från det att vi kom och ända fram tills vi gick så var han igång. Han grävde ner benen tillsammans med stora grabbarna, badade, åt lon (melon), hoppade på oss, solade precis som de stora grabbarna och försökte flörta in sig hos andra strandgäster. Inte konstigt att han somnade på två sekunder i bilen. Haha

Räcka ut tungan groupie

Vicces kompis Ogge och hans moster kom och hängde med oss på stranden. Ogge och Vicce bestämde att Vicce skulle stanna i Åhus. Precis så spontant som sommarlovet ska vara! Tur att de har samma storlek så Vicce kan låna lite kläder.

Mamma, ja bada. Det kan vara dom orden vi hört mest idag.

Sen kom det plötsligt massa, och med massa menar jag massa, alger in. Slut badat, bara att packa ihop och köra hem. Nåja klockan hade blivit tre så det var ändå dags att köra hem. Väl hemma var jag så varm och poolen var så inbjudande så ja jag badade lite till.

Coronasäkrad strand, här var det minst två meter mellan alla sällskap, även i vattnet!

Vilken härlig dag vi har haft! Trötta, solkyssta och nöjda sitter vi nu i soffan och tittar på Dom, Brian, Mia, Han & co. Fast & Furious är Affes favoritfilmer just nu så vi tittar på dom igen, jag klagar inte.

Väldigt söt men god, den ska jag köpa fler av eftersom jag inte hittar min Peach Melba längre.

Den här låten tycker jag är så bra! Jag blir så danssugen och glad av den.

12 kommentarer

 1. Åhhh så härligt det ser ut där på stranden och det är klart att han vill bada mycket och dessutom vara som de stora barnen. Sommaren är en härlig tid, särskilt för de små som får vara ute mycket.
  Lät väldigt skönt att ta ett avslutande dopp i poolen

  • Det var riktigt härligt! Några dagar senare fick jag reda på att det inte var alger som blåste in utan det är ett fenomen som kommer innan storm.

   Det var riktigt skönt att avsluta dagen med ett dopp i poolen!

 2. ja haft härlig dag vi med idag, och ja vi är också lite trötta och solkyssta vi med här och vår tös skulle nog kunna bara 24/7 hon

  • Det kan mina barn också. Affe är brunare på ryggen än magen för han har huvudet och magen ner i vattnet. Vicce har solbränna efter sina simglasögon, ser jättekul ut.

 3. Wow så mysig dag. Är så Avis på alla som kan bada i havet. Jag bor inte så nära. Tur att de kan låna ut kläder til varann ?

 4. Vilket härligt positivt sprudlande inlägg!
  Här i Blekinge kom också en massa alger igår men jag hoppas att det inte blir långvarigt. Det ska visst bli lite svalare denna veckan som kommer, och då brukar ju algerna försvinna också. Håller tummarna för det!

  Härligt att spontant hänga kvar med kompisen – glädje!
  Hoppas du har en fin söndag framför dig!

 5. Härligt ni haft det vid havet. Åhus besökte jag mkt med vår husvagn som barn. Här är ännu en solkysst person så det blir en hemma dag med en massa fix för min del idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.