Det är varmt idag

| 7 kommentarer

Det är varmt idag men jag håller mig inomhus.

Jag fick iaf en fönsterplats. Varför ska sjukhusrum vara så fula?

Idag är första dagen med medicinsk behandling, Tysabri fås i dropp och kostar halva min månadslön typ. Tack gode gud för att jag är socialförsäkrad i Sverige! Var femte vecka ska jag in och kopplas upp.

Jag hatar Tegaderm och nu ska jag ha det var femte vecka. Tegaderm är det genomskinliga plastplåstret som håller kanylen på plats.

Maskinen som pumpar in medicinen burrar och surrar men annars är här tyst. Sköterskorna går genom rummet, hämtar saker men det är lugnt här. Jag kämpar för att inte somna. Jag vill inte sova igenom mina dagar men det är ju så skönt att sova, herregud jag sov ju tom i magnetröntgen. Haha

Jag känner mig som någon i alla sjukhusserier som jag har sett. Fast jag slipper sån där ful sjukhusrock som man visar rumpan i, vi har väl inte ens såna i Sverige.

Jag vet att både Fibromyalgi och MS gör att man blir trött men de sista veckorna har det varit rent tramsigt så trött jag varit. Jag har somnat överallt, ja inte medan jag kört bil men på jobbet, i väntrum, medan jag pratat i telefon osv Helt sjukt för även om jag har somnat överallt så har jag aldrig varit pigg. Så därför kämpar jag för att inte somna nu.

Jag hade visst inte läst denna

Undras om jag kommer komma någon vart i boken eller om jag snarkar så jag stör de andra patienterna. Hahaha

Nu har du chansen att vara nr. 1

7 tankar kring ”Det är varmt idag

 1. Popprinsessan skriver:

  Hoppas att det gått bra idag! Själv tänker jag, ypperligt tillfälle att vila på, men jag förstår ju om du inte vill sova hela tiden! Hoppas att boken var bra. Jag har lyssnat på den och tyckte att författarens förord nästan var roligast (iaf i någon av böckerna om det lilla bageriet). Lite småmysig bok!

 2. Marie skriver:

  Det lät som en jäättebehaglig bok. Hoppas vi inte att du somnade då, men kanske inte gör ngt ändå allt =D

  1. Emschen skriver:

   Jenny Colgan skriver mycket behagligt
   Jag tvingade mig att vara vaken men jag läste inte ändå

 3. Amanda skriver:

  Jag har läst en bok av henne men inte denna. Är den bra? Själv kan jag rekommendera den lilla bokhandeln runt hörnet om du inte har läst den. Av samma författare 🙂

  1. Emschen skriver:

   Jag har läst typ allt av Jenny Colgan 🤣 En favoritförfattare

 4. Kamilla skriver:

  Ny författare för mig. Tack för tipset säger jag bara. Höll du dig vaken under behandling? Hoppas i alla fall att den hjälper dig till det bättre.

  1. Emschen skriver:

   Oh då har du många böcker att plöja igenom! Böckerna om livet på den lilla ön är nog mina favoriter.
   Jag tvingade mig själv till att hålla mig vaken, det var ju första gången så jag vill inte missa något. Nästa gång kan jag sova haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 kommentarer